Wednesday, July 18, 2007

Lost :(

Erks.. ni bukan pasal cerita Lost yang Akram dok minat sangat tu. Ni pasal kehilangan barang yang terjadi baru-baru ini dekat rumah baru aku.

Masa mula-mula dapat kunci, kitorang dapati yang beberapa kepala paip, besi penutup lubang lelaki (manhole daa.. hehe) dan besi pagar dapur hilang. Nasib baik boleh minta pemaju gantikan. Lepas tu, baru-baru ini, fius untuk meter elektrik pula yang kena curi. Sakit betul la manusia zaman sekarang. Segala benda boleh diorang sapu untuk duit. Memang sah negara kita makin lama makin sakit. Makin rosak. Makin binasa. Yang merana? Orang-orang yang tak bersalah macam aku.. huhuhu.

Sekarang ni aku tengah dok fikir-fikir sama ada nak pasang penggera keselamatan atau tidak kat rumah tu. Masalah kewangan terhad menyukarkan aku untuk membuat keputusan. Dahlah baru sahaja keluar duit untuk duit pemasangan penghadang tingkap. Nak kena beli almari, dapur, peti sejuk, katil dan macam-macam lagi pula. Seksa.. seksa. Tapi bila fikir-fikirkan balik, keselamatan keluarga lagi penting dari harta benda. Tengoklah macam mana nanti... korek-korek lagi duit dari mana-mana sumber halal lain kot.

2 comments:

Anonymous said...

[url=][/url]

Anonymous said...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%D1%E2%E5%F2%EB%E0%ED%E0/]Светлана[/url] Смотреть порно онлайн : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%C0%ED%E0%F2%EE%EB%FC%E5%E2%ED%E0/]Анатольевна[/url] , все это смотреть